Sťahovacie spodné prádlo

Sťahovacím prádlom si jednoducho vyformujete postavu a jeho nosenie vám môže dodať potrebné sebavedomie. Keď si vďaka nemu budete viac veriť, váš život môže byť lepší. Využíva sa tiež v prípade mnohých zdravotných problémov, či ako pomôcka pri rekonvalescencii po pôrode, alebo operáciách. Takéto využitie je však nevyhnutné konzultovať s odborným lekárom.

stahovacie pradlo stahovaci pas biely ucinky efektu na postavu najlepšie sťahovacie prádlo

Sťahovacie prádlo sa vyrába v rôznych verziách - nohavičky, slipy, tričká, tielka, nohavice a mnohé iné. Ak hľadáte vhodný pomer medzi cenou a dosiahnutím očakávaného efektu (o kvalitu sa pri našich produktoch báť nemusíte), môžeme vám odporučiť náš najpredávanejší produkt sťahovací pás. Opticky zoštíhľuje v oblasti brucha, chrbta a bokov. Jeho výhodou je jeho nenápadnosť a diskrétnosť, nakoľko ho pod oblečením nie je vidno. Taktiež napomáha správnemu držaniu tela. Nemá bočné švy, čo zabezpečí skutočné pohodlie, nakoľko vás nebude nič tlačiť, odierať, ani škrabať. Všetko naše sťahovacie prádlo je vyrobené z elastického materiálu, ktorý sa dobre perie a ľahko schne.

 

Všetci chceme vyzerať čo najlepšie a to obzvlášť počas špeciálnych príležitostí, akými sú rôzne oslavy, plesy, firemné večierky a tak podobne. Práve sťahovacie prádlo môže byť šikovným pomocníkom, ktorý dokáže vyčarovať lepší vzhľad našej postavy.

Dokáže opticky zoštíhliť postavu a vyformovať ju tak, aby pôsobila hladšie a súmernejšie. Sťahovacie prádlo má schopnosť sformovať tukové vankúšiky, najmä v oblasti brucha a bokov tak, aby vaša figúra vyzerala na vzhľad lepšie a príťažlivejšie. Okrem estetických výhod ženy nepochybne ocenia aj jeho variáciu s masážnym, ktoré pozitrívne pôsobí proti celulitíde a zvyšuje efektivitu anticelulitídnych krémov a prípravkov.

stahovacie pradlo pred a po obleceni ucinok stahovacieho efektu

Toto prádlo je vyrobené z priedušných látok a vysokokvalitných vlákien. Má schopnosť odvádzať pot, takže sa nemusíte báť, žeby ste sa v ňom cítili nepríjemne, alebo žeby mohlo spôsobiť nejaké kožné problémy. Je taktiež hypoalergénne a pohlcuje pach. Sťahovacie prádlo môžu využiť ako ženy, tak aj muži. Sťahovacie prádlo sa odporúča obliecť zo spodu, čo znamená, že je najlepšie natiahnuť ho cez nohy smerom nahor.

obliekanie zostihlujuceho pradla farmacell stahovacie pradlo ako si ho obliecť