Pánske sťahovacie prádlo – Aj páni môžu dbať na svoj zovňajšok

Druhy pánskej sťahovacej bielizne

Ženy majú v tomto prípade oveľa väčší výber sťahovacej spodnej bielizne. Pri návšteve obchodov či prezeraní e-shopov nás to už ale neprekvapuje. Ženské oddelenia sú vždy vybavenejšie a majú väčší výber oblečenia, obuvi i spodnej bielizne. Mužom stačia poväčšine boxerky, trenky či slipy a spodnú bielizeň majú vybavenú. Medzi sťahovaciu pánsku spodnú bielizeň ale patria aj pánske sťahovacie tielka, sťahovacie tričká, spomínané sťahovacie boxerky alebo sťahovacie pásy.

Sťahovacie pásy nielen na chudnutie

Sťahovacie pásy oceníte napríklad v čase chudnutia, kedy rýchlo stratíte veľké množstvo tuku, ale pokožka nie je dostatočne elastická a spevnená. V obtiahnutom oblečení sa tak nemusíte hanbiť za ovisnutú kožu v partiách, na ktorých tvrdo makáte v posilňovni.

Zoštíhľujúce pásy sú vyrobené z mikrovlákna a modelujú oblasť brucha a bokov, kde sa najčastejšie ukladá tuk. Opticky dokáže takýto pás zmenšiť telesný objem o jednu až dve veľkostné čísla, čo predstavuje približne 4 až 7 centimetrov. Po bokoch vás nebudú tlačiť švy, takže nosenie pása je nielen efektívne, ale aj pohodlné. Pod oblečením ho nie je vidno, lebo je vyrobený z tenkej vrstvy a neroluje sa.

Mnohí sa pri nosení sťahovacieho pása boja o to, že sa pod ním budú nadmerne potiť. Mikrovlákno, z ktorého je vyrobený sťahovací pás FarmaCell, udržiava teplotu tela a odvádza vlhkosť v podobe potu. Vy tak budete v suchu a v pohodlí počas celej doby nosenia. V porovnaní s pásmi z neoprénového materiálu sú priepustné a nespôsobujú žiadne kožné reakcie.

Sťahovacie pásy na pruh

Sťahovací pás nemusí slúžiť len na zoštíhlenie či tvarovanie postavy. Zaobstarať si ho ako zdravotný sťahovací pás môžu aj muži, ktorí sú po operačnom zákroku na pruh. S pruhom sa môže človek narodiť alebo ho získať pri častom zdvíhaní ťažkých objektov.

Sťahovacie pásy na pruh môžu slúžiť ako prevencia pred pruhom tým, že chránia brušné svaly a obmedzujú ťah brušnej steny. Brušný pás na pruh poskytuje pánom dostatočnú oporu pre ochabnuté svaly a väzy aj po operačných zákrokoch.

Okrem estetickej funkcie pomáha sťahovací pás aj so správnym držaním tela.

Pánsky sťahovací pás na brucho biela farba ART.405-CIERNAL
Tvarujúci sieťovaný pás - unisex ART.605RS-CIERNAL

Pánsky sťahovací pás

Pás je vyrobený z mikrovlákna, ktoré tvaruje brucho a boky. Je vyrobený bez švov pre maximálne pohodlie.

 

Sťahovacie tielka

Chystáte sa na oslavu a musíte vytiahnuť bielu košeľu. Klasické voľné košele sú už nemoderné a vy by ste radšej siahli po elastickom strihu na telo.

Brzdí vás ale stav vašej postavy a nízke sebavedomie? Výsledky sa neukážu pri cvičení ihneď, my ale chceme vyzerať dobre. V tomto prípade je výborným pomocníkom sťahovacie tielko.

Zoštíhľujúce tvarovacie tielko je vhodné pod každý kúsok oblečenia. Vďaka bezšvovému strihu ho pod oblečením skoro nevidno.

spevnený pás, vyrobený zo strečovej bavlny. Tielko vám preto nepomôže vytvarovať iba hrudník, ale aj bruško a boky.

Mikrovlákno zabezpečuje priedušnosť tielka, odvádzanie potu a zamedzuje nepríjemnému zápachu. Tielko viete nosiť počas celého dňa a cítiť sa sebavedomo a v pohodlí.

 

Sťahovacie tričká pre pánov

Hľadáte sťahovacie tričko pod obtiahnutý sveter, pulóver alebo tričko s dlhým rukávom, aby vaša postava dostala lepší vzhľad? Pánske sťahovacie tričko od značky FarmaCell dokáže vytvarovať ramená, spevniť hrudník a zoštíhliť problémové partie v oblasti brucha a bokov až o dve konfekčné veľkosti.

Tenká priedušná látka ľahko splynie s vašou pokožkou. Sťahovacie tričko je elastické a pružné, ponúka vysokú kompresiu a ľahko sa oblieka. Odložte pre to bokom obavy, že sa do podobného trička budete snažiť dostať niekoľko minút denne. Rovnako ako všetky modely sťahovacej bielizne značky FarmaCell, sú aj sťahovacie zoštíhľujúce tričká pre pánov bezšvové a diskrétne na nosenie pod akýmkoľvek kúskom oblečenia.

Sťahovacie boxerky

Posledným kúskom sťahovacej bielizne pre pánov sú sťahovacie boxerky. Sťahovacie boxerky majú zvýšený pás, ktorý sa postará o optické zoštíhlenie a spevnenie spodných brušných svalov a bokov. Zároveň však dodávajú push-up efekt sedacím svalom, čím sa pánska postava stáva ešte príťažlivejšou. Štíhly pás, vytvarované boky a pevný zadok vďaka jednému kúsku spodnej bielizne.

Vyrobené sú z priedušného materiálu a v oblasti pásu sú bezšvové, pod oblečením tak nebude vidieť, že na sebe máte boxerky so zvýšeným pásom. V oblasti intímnych partií je v látke prímes striebra, čo dodáva boxerkám antibakteriálne účinky. Sťahovacie funkcie sú sústredené do oblastí boxeriek, kde sú potrebné, v intímnych oblastiach vás nebude nič nepríjemne tlačiť.

Napomôžte svojej postave vyzerať lepšie vo chvíľach, keď to potrebujete a pozrite si ponuku talianskej pánskej sťahovacej bielizne FarmaCell na lorane.sk

 

čierne panske push up boxerky ART.402-CIERNAXL

Efekt prispôsobenia brucha pri sťahovacích boxerkách

Pozrite si naše video ako sťahovacie boxerky vytvarujú nedokonalé brucho